sleep
good night drink

Predstavujeme vám Good Night Drink, prvý nealko nápoj so 100%-ným prírodným extraktom, vďaka ktorému už o spánku nemusíte iba snívať.

sleep
good night drink

Bemutatjuk a Good Night Drink-et, az első üdítőt, ami 100%-ig természetes kivonatokat tartalmaz. Ennek köszönhetően az alvás többé nem csak álom.

GYIK

Az első üdítő, ami segít, hogy jobban aludj és frissen ébredj. 100%-ig természetes kivonatokat tartalmaz, mint a citromfű és a komló. Nem tartalmaz tartósítószereket, mesterséges édesítőszereket és színezéket sem.

100%-ig természetes kivonatokat tartalmaz, mint a citromfű és a komló, valamint a kristálytiszta alpesi víz. Összetevők ITT.

Finom füge-kaktusz íze van, könnyed és enyhén szénsavas.

Az ital 100%-os citromfű és komló kivonatból készül, amit már az ük-ük-nagyszüleink is a stressz csökkentésére használtak. A gyógynövényeknek köszönhetően a test gyorsabban ellazul elalvás előtt és Te élvezheted a mély, megszakítás nélküli alvást.

Alvás előtt 30-45 perccel javasoljuk, így a leghatásosabb.

Igen. A Good Night Drink-nek nincs mellékhatása. Nem kell félned attól, hogy azonnal elalszol az ital fogyasztását követően.

Bárkinek, aki szeretne frissen és kipihenten ébredni reggel, akinek koncentrálnia kell és jobban teljesítenie. Akinek nincs gondja az alvással. Vagy annak, aki csak szeretné élvezni egy természetes ital finom ízét a nap végén. A Good Night Drink-et azoknak is ajánljuk, akik stresszes fizikai vagy szellemi munkát végeznek. Utazók, menedzserek, sportolók vagy diákok is élvezni fogják a hatását.

Nem, a Good Night Drink-nek nincs olyan hatása, mint egy nyugtatónak, hanem természetes módon lazítja el a testet és segíti a kellemes alvást a gyógynövénykivonatoknak köszönhetően.

Nem, nem tartalmaz. M magunk alkottuk meg a Good Night Drink-et, így a lehető legnagyobb hangsúlyt fektettük az összetevőkre. Színezékmentes, az ital színe természetes, 100%-ig a gyógynövények adják. Tartósítószert sem tettünk bele, hanem pasztörizáljuk. Így hosszú távú eltarthatóságot érünk el anélkül, hogy megváltoztatnánk az ital hatásosságát vagy ízét. Kizárólag fruktózzal édesítjük.