Good Night Drink

Prvý nápoj pre milovníkov spánku

pozadie
pozadie
good night drink

Drink

Bemutatjuk a Good Night Drinket, az első italt, ami 100%-ig természetes kivonatokat tartalmaz, melynek köszönhetően az alvás többé nem csak álom.

spánok

EGY KÜLÖNLEGES ITAL A JOBB ALVÁSÉRT

A Good Night Drink az első ital, amely 100%-ig természetes gyógynövénykivonatokat tartalmaz, mint a citromfű és a komló, melynek köszönhetően az alvás többé nem csak álom.

Ausztriában kristálytiszta alpesi vízből állítjuk elő. Citromfű és komló kivonatot tartalmaz, melyek ellazítják a testet, megnyugtatják az elmét, enyhítik a stresszt és javítják az alvás minőségét. 

Obsahuje extrakt byliniek z medovky lekárskej a chmeľu.

Természetes gyógynövénykivonatokat tartalmaz, mint a citromfű és a komló.

No preservatives.

Tartósítószermentes.

Made in Austria, with the unique alpine water.

Ausztriában készül minőségi alpesi vízből.

Pre milovníkov spánku.

Az alvás szerelmeseinek

No sugar added. Fructose sweetened.

No sugar. Sweetened by fructose.

200 mg

Citromfű

Gyógynövény, ami természetes módon ellazít. Csökkenti a stressz, a szorongást, segíti az alvást, elalvást.

50 mg

Komló

A komló a söröknél a keserűségéről ismert. A hagyományos orvoslásban viszont a alvás elősegítésére használták.
sleep
good night drink

Szénsavas alpesi víz

További hozzávalók

Fruktóz
Citromsav
Aroma
Nátrium-citrát

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Az ital 30-45 perccel elalvás előtt fogyasztandó.

Tudtad?

A világon minden 3. felnőtt szenved alvási nehézségektől.

NEKED KÉSZÜLT

Szeretnél reggel frissen és kipihenten ébredni? Koncentrálnod kell és jobban teljesítened? Hagyd testedet és elmédet pihenni, regenerálódni. Talán nem szenvedsz alvási problémáktól. Talán csak szeretnél egy finom gyógynövényes üdítőt elfogyasztani a nap végén. A Good Night italt ajánljuk, ha a következő tevékenységek közül legalább egyet végzel:

Nem tudok aludni. Gyakran felébredek. Természetes megoldást keresek.

Aktív életmódot folytatok, a legjobb regenerálást szeretném a testemnek, az alvást.

Kimerült vagyok, fáradt, egyfolytában úton vagyok, folyamatosan váltakoznak az időzónák is.

Húzós a vizsgaidőszak, pihenésre van szükségem a megfelelő koncentráláshoz.

Egész nap elfoglalt vagyok a munkahelyemen, szeretnék legalább éjszaka jól aludni.

joga
medovka
spánok

TÖRTÉNETÜNK

Amikor egy ötlet innovációt szül

„HA VALAMI NEM LÉTEZIK, ALKOSD MEG!”

Pontosan ezt mondta a mi „álom csapatunk”, Lucian és Alexandra egy Thaiföldi nyaralás során 2007-ben. Az ok egyszerű volt: Lucian nem szeretett repülni és inkább átaludta volna a teljes utat. Alexandrával elkezdtek természetes italokat keresni, ami segíti az alvást, de nem találtak ilyet. Így kezdték el együtt megálmodni ezt az italt.

Ez közel 2 évig tartott. Alexandra ekkor az orvosi egyetemen tanult és érdekelte a kutatás.  Elkezdett megalkotni egy receptet magának, kiválasztani a megfelelő összetevőket és minden részletet felkutatni. Tesztelték a megfelelő adagokat, az italt, megalkották a logót és a doboz design-t is, valamint megbízható beszállítókat kerestek. Így az első ital, ami természetes módon segíti az éjszakai alvást, amit Good Night Drink-nek nevezünk, megszületett.

FORGALMAZÁS

Az egészséges alvás felbecsülhetetlen.

Thaiföld inspirálta. Szlovákiában fejlesztették. Ausztriában gyártják.

Napjainkban a Good Night Drink megtalálható a világszerte. Szlovákiában, Csehországban, Ausztriában, Magyarországon, Szlovéniában, Dániában, de akár a Fülöp-szigeteken, Taiwanon, Japánban, Kínában, Brazíliában. Forgalmazóink és partnereink száma folyamatosan növekszik.

mapa

Thaiföld inspirálta.

Szlovákiában fejlesztették.

sleep
good night drink

Ausztriában gyártják.

Az egészséges alvás felbecsülhetetlen.

WOULD YOU LIKE TO HAVE A GOOD NIGHT DRINK IN YOUR COUNTRY?

chmel

FAQ

Najčastejšie otázky

Prvý nealko nápoj, ktorý vám pomáha lepšie spať a zobúdzať sa sviežo. Vyrobený zo 100%-ného prírodného extraktu medovky lekárskej a chmeľu, bez konzervantov, umelých sladidiel a farbív.

Základ tvorí 100%-ný bylinný extrakt z medovky lekárskej, chmeľu, a krištáľovo čistá alpská voda. Kompletné zloženie TU.

Ako jemný figový kaktus. Nápoj má ľahkú chuť a je jemne perlivý.

Nápoj je vyrobený zo 100%-ného extraktu medovky lekárskej a chmeľu, ktoré používali na upokojenie a zníženie stresu už naše pra pra prababičky. Vďaka bylinkám sa telo pred spánkom rýchlejšie uvoľní a vy môžete mať hlboký, neprerušovaný spánok.

Odporúčame ho piť približne 30 až 45 minút pred spaním, vtedy je jeho účinok maximálny.

Áno. Good Night Drink nemá vedľajšie, ani sedatívne účinky. Nemusíte sa obávať, že zaspíte ihneď po vypití.

Každému, kto chce ráno vstávať svieži a oddýchnutý, potrebuje sa sústrediť a podávať lepšie výkony. Nemusí mať so spánkom problémy, len si večer rád vychutná prírodný nealko nápoj s fantastickou chuťou. Good Night Drink je pre fyzicky a psychicky aktívnych ľudí, ktorí sú v strese. Ocenia ho napr. cestovatelia, manažéri, športovci či študenti.

Nie, Good Night Drink nie je sedatívum, ale prírodný nápoj s obsahom byliniek, ktoré uvoľňujú telo a pomáhajú dobrému spánku. Odporúčame vám vypiť ho 30 až 45 minút pred spaním.

Good Night Drink nájdete v predajniach Terno a Kraj, v hoteloch, na letiskách, na železničných i čerpacích staniciach alebo v automatoch po celom Slovensku. Zoznam predajní tu. Nápoj si môžete zakúpiť aj cez e-shop.

Nie, neobsahuje. Aj vďaka tomu, že sme si Good Night Drink vytvorili sami pre seba, nám na jeho zložení maximálne záleží. Je bez umelých farbív, zafarbenie nápoja je čisto prírodné, vytvorené zo 100%-ného extraktu byliniek. Nepridávame ani žiadne konzervačné látky, ale pasterizujeme. Takto dosiahneme dlhodobú trvanlivosť bez toho, aby sa zmenili vlastnosti alebo chuť nápoja. Sladíme výlučne fruktózou.

Budeme radi, ak sa rodina Good Night Drink rozrastie aj do ďalších krajín. Prosím, napíšte nám na info@goodnightdrink.com. Nezabudnite uviesť názov vašej spološnosti, telefonický kontakt a zoznam krajín, v ktorých pôsobíte.

Napísali o nás

good night drink

zaregistrujte sa

Nechcete zmeškať žiadnu zľavu? Zaregistrujte sa do nášho newslettera.